Om

VI ERBJUDER ETT BRETT UTBUD AV

VVS-TJÄNSTER FÖR ALLA BEHOV

OM OSS PÅ RUBIN RÖR

ÖVER 25 ÅRS KOMBINERAD ERFARENHET OCH KOMPETENS


VARFÖR VÄLJA OSS


Det finns mycket bra och kompetent folk där ute, det gäller bara att hitta dom. Det bästa rådet vi som rörmokare kan ge dig är; att är det någon du inte känner till, ring referenser eller gå på rekommendation. Om du bara låser dig vid ett billigt pris kan det stå dig dyrt och det vill du nog undvika.Det handlar inte bara om kunder...


Det viktigaste värdet vi har i företaget är vi som jobbar, jag säger vi för här är vi alla "rörisar". Att vara rörmokare kan vara ett tungt jobb, man står ofta på knä eller får vara akrobat i annan form.


Att vår personal mår bra, får rätt redskap och förutsättningar för att utföra sitt jobb är en självklarhet.


Man måste lyssna både på kroppen och knoppen (som sägs) därför är kollektivavtalet ett utomordentligt verktyg som inte bara är en skyllt att visa upp, utan garantier för personal om både hälsovård och sjysta villkor. Anlitar du en firma med personal i framtiden, se till att dom har kollektivavtal för både rörmokaren och din skull.

& Det handlar inte bara om rörmokare...


På kontoret finner du vår klippa Monica Jalke som hjälper oss med koordineringen av våra företags- och nyproduktionssamarbeten.

Monica jobbar även med kvalitetssäkrings- och avtalsfrågor.


Det går inte en dag utan att vi inser att rätt person på rätt plats är en viktig faktor för resultatet. Vi kan VVS, men med resten, gör vi som du, -Vi köper tjänster av proffs -För att få ett riktigt bra jobb utfört.


Under våren har vi arbetat hårt med "S65+" ett trygghetsprojekt som lanseras *Hösten -22. Det ska bli ett sant nöje att sjösätta något som utformats för att det behövs och är rätt. Att det känns fint är bara en bonus. 

KUNNIG OCH PÅLITLIGT VVS-UNDERHÅLL

NÄR DU BEHÖVER DET SOM MEST & BÄST