Tjänster

VÅR SPECIALITET INKLUDERAR

Privat & Hem

Föreningar

Företag

b5
b10
bad3
nyttståen3
bad2
b15
b14
b13
b8
b7
b6
b12
nyttståend2
nytt stå1
nyttståe4
NYFÖR11
NYFÖR12
NYFÖR6
NYFÖR10
NYFÖR9
NYFÖR8
NYFÖR7
NYFÖR5
NYFÖR4
NYFÖR3
för1
v9
e11
e4
a7
a8
a9
a5
a4
a2
e14
e7
v7
v8
e3
a2
IMG-1427
a3

PRIVAT & HEM


Regelbundet underhåll kan minska risken för överraskningar, alltid tråkiga sådana.

Alltifrån köksblandare och vattenlås till rördragning, koppling av tappvatten och avlopp är sådant vi oftast tar för givet - det ska bara fungerar. När det strular - då blir det panik.


De vanligaste orosmomentet hos en kund idag är de faktum att släppa in en främling i sitt hem och naturligtvis att priserna inte skenar iväg. Du ska uppleva att det är ordning och reda när du samarbetar med oss – pålitlighet och ansvar är A och O.

  • Vi vet att det kan vara jobbigt att ha hantverkare hemma. Renoveringar eller problem kan vara påfrestande nog som det är.


  • Vidareutbildning står högt på agendan hos oss och vi utbildar regelbundet vår personal för att möta våra kundernas och marknadens krav.

FÖRENINGAR, ORGANISATIONER & UNDERHÅLL


Hos oss får du en partner som tar ansvar för alla VVS funktioner, genom fastighetens hela livscykel. Underhåll och gör rätt. Då behövs det inte göras om.


Vi hjälper våra kunder och partners att skapa välfungerande miljöer där man ska trivas i flera generationer framöver. Vi alla tillsammans måste ställa om till mer klimatneutrala samhällen och vi tror, att genom samarbeten där alla drar åt samma håll. kan vi utan tvekan skapa det om vi bara vill.


För att kunna möta våra kunders behov har vi våra samarbetspartners inom olika yrkesgrupper som vi arbetat med under många år. Yrkesgrupper som delar vår uppfattning om servicekänsla och kommunikation med kunden. Inga konstigheter.

  • Fastigheter och anläggningar som får samhällen att fungera bör ha både en regelbunden fastighetsservice och löpande underhåll.


  • För att du ska kunna känna dig trygg i att vi alltid gör ett bra jobb arbetar vi mycket med vår interna kvalitetssäkring. Denna innebär att vi ställer lika höga krav på oss själva som du som kund ställer på oss.

OMBYGGNAD & NYPRODUKTION


Vi utför installations- och ombyggnadsarbeten i fastigheter, som till exempel större stambyten och/eller renovering av kontor – antingen för ett fast pris eller löpande räkningsarbete. Inget jobb är för stort eller för litet. Ombyggnad eller installation, allt kräver samverkan mellan flera aktörer.


Vår kunskap och det gemensamma målet hos alla involverade yrkesgrupper, att utföra ett riktigt bra jobb är grunden till våra starka, personliga och långsiktiga affärsrelationer som har lett oss till det vi är idag. 

  • Större projekt innebär ofta flera aktörer och yrkesgrupper. Det kräver att man är extra lyhörd, lösningsorienterad och att samverkan står högt på agendan.


  • Kvalitet är summan av ett riktigt bra och kompetent team, produkterna man jobbar med och en alltid, professionell service.

KUNNIG OCH PÅLITLIGT VVS-UNDERHÅLL

NÄR DU BEHÖVER DET SOM MEST & BÄST