Tjänster

Pålitlig och prisvärd rörmokare i Tyresö


Våra tjänster

Lita på vår erfarna rörmokare i Tyresö för pålitlig och prisvärd service. Vi är din partner när det gäller allt från reparation av köksblandare till stambyten och renovering av kontor. Oavsett om du är privatperson, förening eller företag kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som möter dina behov. Vårt mål är att skapa välfungerande miljöer där människor trivs, samtidigt som vi arbetar mot ett mer klimatneutralt samhälle. Låt oss ta hand om ditt projekt - inget jobb är för stort eller för litet för oss!

Privat & Hem

Föreningar

Företag

b5
b10
bad3
nyttståen3
bad2
b15
b14
b13
b8
b7
b6
b12
nyttståend2
nytt stå1
nyttståe4
NYFÖR11
NYFÖR12
NYFÖR6
NYFÖR10
NYFÖR9
NYFÖR8
NYFÖR7
NYFÖR5
NYFÖR4
NYFÖR3
för1
v9
e11
e4
a7
a8
a9
a5
a4
a2
e14
e7
v7
v8
e3
a2
IMG-1427
a3

Rörmokari för privat & hem


Vi erbjuder pålitliga VVS-tjänster för privatpersoner, inklusive installation av värme, vatten och avloppssystemet. Regelbundet underhåll hjälper till att minska risken för oväntade problem och vår professionella rörmokare  finns alltid tillgänglig om akuta situationer uppstår. Kontakta oss idag för trygg och prisvärd service


Regelbundet underhåll kan minska risken för överraskningar, alltid tråkiga sådana.

Alltifrån köksblandare och vattenlås till rördragning, koppling av tappvatten och avlopp är sådant vi oftast tar för givet - det ska bara fungerar. När det strular - då blir det panik.


 • Vi vet att det kan vara jobbigt att ha hantverkare hemma. Renoveringar eller problem kan vara påfrestande nog som det är.


 • Vidareutbildning står högt på agendan hos oss och vi utbildar regelbundet vår personal för att möta våra kundernas och marknadens krav.

Regelbundet underhåll


Förebyggande åtgärder är viktiga för att undvika oväntade problem med värme och  avlopp. Vi erbjuder en rad regelbundet underhållstjänster som kan hjälpa till att öka livslängden på dina VVS-installationer, bland annat:


 • Rörspolning för att förebygga stopp i avlopp
 • Kontroll av värmesystem  med eventuella justering
 • Inspektion av ledningar med kamera för att upptäcka skador eller blockeringar


Installation och ombyggnad


Vi på Rubin Rör utför både installationer av nya rör, kranar och sanitetsarmaturer samt ombyggnationer som kräver flyttning eller tillägg av befintliga rörsystem. Vi kan även byta ut gamla galvaniserade stammar mot moderna material såsom koppar eller plast (PEX).

Våra tjänster inkluderar:

 • Installation av nya VVS-komponenter
 • Ombyggnationer som kräver förändringar i befintligt system
 • Stambyte med hållbara materialTrygg och pålitlig service


Vi förstår att akuta problem som läckor och översvämningar behöver snabb respons. Vårt krishanteringsteam är alltid redo att ställa upp när det behövs jour för vattenläckage eller , avloppsrensning . Vi ger fullständiga prisuppgifter innan jobbet påbörjas så att du inte behöver oroa dig för dolda kostnader. Dessutom garanterar vi professionell behandling från vår certifierade personal vid varje besök och kontakt med oss. Lita på oss som din pålitliga rörmokare i Tyresö för trygg och tillförlitlig service varje gång!Dags för renovering eller underhåll?

Vi strävar alltid efter högsta möjliga kvalitet på våra tjänster, samtidigt som vi håller priserna konkurrenskraftiga. Kontakta oss idag så ser vi till att din VVS-anläggning fortsätter fungera smidigt!

Föreningar, organisationer & underhåll


Hos oss får du en partner som tar ansvar för alla VVS funktioner, genom fastighetens hela livscykel. Underhåll och gör rätt. Då behövs det inte göras om.


Vi hjälper våra kunder och partners att skapa välfungerande miljöer där man ska trivas i flera generationer framöver. Vi alla tillsammans måste ställa om till mer klimatneutrala samhällen och vi tror, att genom samarbeten där alla drar åt samma håll. kan vi utan tvekan skapa det om vi bara vill.


För att kunna möta våra kunders behov har vi våra samarbetspartners inom olika yrkesgrupper som vi arbetat med under många år. Yrkesgrupper som delar vår uppfattning om servicekänsla och kommunikation med kunden. Inga konstigheter.

 • Fastigheter och anläggningar som får samhällen att fungera bör ha både en regelbunden fastighetsservice och löpande underhåll.


 • För att du ska kunna känna dig trygg i att vi alltid gör ett bra jobb arbetar vi mycket med vår interna kvalitetssäkring. Denna innebär att vi ställer lika höga krav på oss själva som du som kund ställer på oss.

Ansvarsfulla VVS-funktioner


Vi erbjuder snabb och pålitlig reparation av läckage samt installation av nya rör och VVS-utrustning. Regelbunden service och underhåll är också viktigt för att förebygga problem, vilket minskar risken för oväntade kostnader. Du kan lita på våra erfarna rörmokare i Tyresö som tar ansvar för alla VVS-funktioner oavsett om det gäller privatpersoner, föreningar eller företag. Vi strävar efter att skapa välfungerande miljöer där du ska trivas i flera generationer framöver med en hög grad av kommunikation och servicekänsla gentemot kunden - inga konstigheter!


Klimatsmart samarbeten


Vi är stolta över att kunna erbjuda klimatsmarta samarbeten där vi tar ansvar för miljön och hjälper dig minska ditt koldioxidavtryck.

Här är några av de sätt vi kan arbeta tillsammans på:

 • Vi väljer alltid miljövänliga material vid installationer
 • Vi ser till att använda energi så effektivt som möjligt
 • Vi ger rådgivning om hur man kan minska kostnader för uppvärmning av fastigheten


Erfarna samarbetspartners


Vi samarbetar med erfarna arkitekter och byggentreprenörer för att genomföra stora projekt. Vi har flera års erfarenhet inom branschen från olika typer av uppdrag, vilket gör oss till pålitliga partners som kan ta hand om alla VVS-funktioner genom fastighetens hela livscykel. Dessutom håller vi oss uppdaterade om de senaste teknikerna och metoderna inom rörinstallationer för att kunna erbjuda våra kunder det bästa.


  Vi tror på hållbara lösningar och genom våra samarbeten kan vi tillsammans göra en skillnad för vår planet.

  Låt oss hjälpa dig hitta de bästa alternativen för din fastighet!

  • Erfarenhet från olika typer av uppdrag
  • Samarbete med arkitekter och byggentreprenörer för stora projekt
  • Kunskap om de senaste teknikerna och metoderna inom rörinstallationer

  OMBYGGNAD & NYPRODUKTION


  Våra erfarna rörmokare i Tyresö kan hjälpa dig med allt från små reparationer till större stambyten och renoveringar. Vi samarbetar även med andra yrkesgrupper för att säkerställa en smidig process och ett bra resultat. Hos oss får du pålitlig och prisvärd service, oavsett om du är privatperson, förening eller företag. Lita på oss för en högkvalitativ VVS-service som håller länge.


  Vår kunskap och det gemensamma målet hos alla involverade yrkesgrupper, att utföra ett riktigt bra jobb är grunden till våra starka, personliga och långsiktiga affärsrelationer som har lett oss till det vi är idag. 

  • Större projekt innebär ofta flera aktörer och yrkesgrupper. Det kräver att man är extra lyhörd, lösningsorienterad och att samverkan står högt på agendan.


  • Kvalitet är summan av ett riktigt bra och kompetent team, produkterna man jobbar med och en alltid, professionell service.

  Större stambyten och renoveringar


  När det kommer till större stambyten och renoveringar är vår rörmokare i Tyresö experter på installation av nya rörsystem, byte av gamla eller trasiga ledningar samt sanering av vattenskador. Vi utför även ombyggnads- och installationsarbeten för fastigheter för ett fast pris eller löpande räkningsarbete. Inget jobb är för litet eller för stort och samverkan mellan flera aktörer krävs alltid för att uppnå bästa resultat. Vår kunskap och samarbete med andra yrkesgrupper har lett oss till långsiktiga affärsrelationer som vi är stolta över idag.


  Samverkan mellan yrkesgrupper


  Vi på Rubin Rör har ett nära samarbete med snickare vid ombyggnationer, vilket är avgörande för att säkerställa att VVS-installationerna fungerar som de ska. Vi koordinerar också vårt arbete med elektriker vid installationer för att undvika onödiga förseningar och problem.

  Som rörmokare i Tyresö är det viktigt för oss att arbeta tillsammans med andra yrkesgrupper inom byggbranschen. Genom vår långa erfarenhet har vi utvecklat starka samarbetsrelationer där vårt gemensamma mål alltid är kundens bästa.

  Här följer några exempel på hur vi samverkar:

  • Snickare vid ombyggnader
  • Elektriker vid installationer
  • VVS ingenjörer för optimerad planering


   Långsiktiga affärsrelationer


   Vi på Rubin Rör strävar efter att skapa långsiktiga affärsrelationer med våra kunder. Genom vår regelbundna underhållsservice för fastigheter och företag kan vi minska risken för obehagliga överraskningar. Dessutom finns vi tillgängliga dygnet runt för akut service på befintliga kunduppdrag, så att du alltid kan lita på oss när det verkligen gäller.

   För kontinuerligt stöd erbjuder vi en förmånlig abonnemangslösning. Vi vill vara din partner i alla VVS-funktioner genom fastighetens hela livscykel och hjälpa dig att skapa välfungerande miljöer där människor trivs i flera generationer framöver. Tillsammans med våra samarbetspartners inom olika yrkesgrupper är vi dedikerade till servicekänsla och kommunikation med våra kunder utan konstigheter.

   • Regelbunden underhållsservice för fastigheter och företag
   • Förmånlig abonnemangslösning för kontinuerligt stöd    KUNNIG OCH PÅLITLIGT VVS-UNDERHÅLL

    NÄR DU BEHÖVER DET SOM MEST & BÄST